Je promoties

 • Bet op België - Canada en boost jouw odds met 25%!

  België neemt het woensdag om 20:00 op tegen Canada, weten onze zuiderburen het WK goed te starten en deze wedstrijd te winnen? Om de wedstrijd tussen België en Canada extra spannend te maken, hebben we een BetXtra van 25% voor je klaarstaan.

  Voorwaarden: - Alleen bets met echt geld - Geldig op de België - Canada - Min. odds 1.30 en max. inzet € 50
  - Type bets: single, prematch & live
  - Max. extra winsten: €1000

   

 • Ontvang tot wel € 250 aan freebets!

  Deelname alleen voor 24+  

  Ben je er klaar voor om sportsbets te plaatsen? Bij een eerste storting tot € 250 kan je maar liefst 25 freebets ter waarde van € 10 verdienen. Elke freebet wordt automatisch ontgrendeld nadat je € 20 hebt ingezet op sportsbets met minimale odds van 1.60.

 • Ontvang een Superodd van 50 bij je eerste storting
  Nieuw bij Circus? Begin je avontuur met een uitzonderlijke odd van 50! Doe simpelweg een eerste storting van min. € 10 en ontvang een Superodd die je kan gebruiken op je favoriete event. Ready, set, bet!
 • Laat jouw eindodds exploderen

  Haal het meeste uit jouw combibets, gebruik Opti Odds om je eindodds te laten exploderen en jouw potentiële winst te verhogen!

 • Word jij de beste better?

  Deelname alleen voor 24+ 

  Neem het op tegen de Circus-community tijdens onze sportsbettingtoernooien. Bet, klim op in het klassement en win geweldige prijzen!

 • Houd jouw bets onder controle
  Houd jouw bets onder controle en win het spel met een Cash Out. Gebruik jouw Cash Out om jouw winst veilig te stellen en jouw verliezen te beperken.
Je e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Wij hebben onze algemene gebruiksvoorwaarden geüpdatet

Bij Circus zijn wij constant bezig met het verbeteren van onze website en werken wij aan een zo plezierig mogelijk spelplatform voor jou als speler. Hiervoor hebben wij onlangs onze algemene gebruiksvoorwaarden geüpdatet. Neem ze door zodat je weer volledig op de hoogte bent om verder te spelen en te betten.