Je promoties

 • Crazy Time
  Er is er één jarig! 🎂🎈
  Win enorm veel COINS tijdens deze Crazy Week!
  Deelname alleen voor 24+ 
   
  Circus.nl bestaat één jaar! Een jaar vol spanning, opwinding, jackpots en plezier! Dat is het vieren waard, toch?

  Haal van 20 tot en met 26 maart het maximale uit onze Crazy Week. Speel de populaire game Crazy Time en ontvang enorm veel COINS: speel voor minimaal € 50 en win 250 COINS, speel voor minimaal € 250 en win 1.000 COINS of speel voor minimaal € 1.000 en win 5.000 COINS. Het is tijd om te feesten!

 • Wager and get free spins
  Speel Fishin' Reels en ontvang tot 60 free spins
  Het is tijd om het maximale uit die free spins te halen en zoveel mogelijk te winnen
  Deelname alleen voor 24+ 

  Opnieuw biedt Circus je een handvol free spins op een presenteerblaadje! Het verdienen ervan is net zo eenvoudig als altijd: speel Fishin' Reels en dan mag je tot wel 60 free spins gebruiken voor Big Bass Splash.

  Het is een kleine visreisje waard, vind je niet? Enorme potentiële winsten wachten op je!
 • Game of the week
  ⭐ Game of the week ⭐
  💎 John Hunter en de zoektocht naar Bermuda Riches: een spannend tropisch avontuur
  Klaar voor een tropisch avontuur met John Hunter? Onze game of the week belooft spanning, plezier en de kans om grote winsten in de wacht te slepen!

  John Hunter and the Quest for Bermuda Riches is een 7x7 slot met hoge volatiliteit van Pragmatic Play. Let op je zoektocht naar sprankelende rijkdommen op Golden en Cursed Wilds, Money-symbolen en Collect-symbolen. Met de kans om tot 5.000x je inzet te winnen, zou een prachtige schat binnenkort jouw kant op kunnen komen!
 • Ontvang tot wel € 250 bij jouw eerste storting
  Deelname alleen voor 24+  
   
  Doe een eerste storting en profiteer van onze 100% welkomstbonus tot wel € 250 op casinospellen. Bemachtig jouw bonus en begin aan jouw Circus-avontuur. Stort nu!
 • Jouw loyaliteit wordt altijd beloond!

  Deelname alleen voor 24+

  Bij Circus win je altijd! Elke keer dat je speelt of bet, win je coins die je kunt inwisselen voor Freebets of bonussen in de Club, ons loyaliteitsprogramma. Verwen jezelf!

 • Elke maand een verrassing voor jou

  Deelname alleen voor 24+ 

  Open jouw Giftbox in de Circus Club tussen de 1e en 7e van elke maand. Elke Giftbox levert je wat op! Hoe hoger jouw status, hoe groter het cadeau!