Je promoties

 • Ontvang een bonus van 100% op jouw eerste storting

  Deelname alleen voor 24+  

  Begin aan jouw avontuur op Circus.nl en word beloond! Ontvang een stortingsbonus van 100% op tot wel € 250 wanneer je jouw eerste storting doet op Circus.nl.

 • Floating Dragon Megaways
  ⭐ Game of the week ⭐
  🐉 Floating Dragon Megaways: ontdek de Megaways-versie van dit spannende spel
  We hebben goed nieuws voor je! Het geweldige spel Floating Dragon van Pragmatic play is terug, en nu in een Megaways-versie! Floating Dragon Megaways is onze game of the week en zit boordevol geweldige functies. Ontdek de Hold & Spin-bonus die je de kans geeft om tot 2.000x je inzet te winnen, en de Cascade-functie die winnende symbolen vervangt door nieuwe. En omdat dit spel het Megaways-mechanisme gebruikt, zijn er 147.456 manieren om te winnen!
   
  Deze slot met 6 rollen zit boordevol functies om je een spannende spelervaring te geven. Zal de draak genereus zijn met zijn rijkdommen? Ontdek het nu! 
 • drops and wins
  Elke maand € 500.000 op het spel!
  Profiteer van de Drops & Wins
  Probeer elke maand jouw deel van de € 500.000 te bemachtigen met Drops & Wins. Speel onze selectie spellen van Pragmatic Play en steek één van de 700 dagelijkse CASH-prijzen op zak. Varieer en amuseer je met onze lijst nieuwe spellen: Candy Stars™, Big Bass – Keeping it Reel™, Sword of Ares™, Release the Kraken 2™, Spin & Score Megaways™, Towering Fortunes™, Shield of Sparta™.
   
  Probeer ook elke week de beste vermenigvuldiger te behalen in een enkele spin om je deel van de toernooiprijzenpot te bemachtige nvan € 82.000.
   
  Deelname alleen voor 24+
 • ROULETTE - VOORSPELLING VAN DE DAG ⚽
  Van 20/11 tot en met 2/12, deelname vanaf 24 jaar.
  Overwinning, gelijkspel of verlies? Voorspel de wedstrijd van de volgende dag bij Circus Live Roulette. Heb je het juist? 500 COINS voor jou!
   
  Spelers gebruiken de hashtag #circus in de chat om hun pronostiek als volgt vast te leggen:
  #circus1: het team dat thuis speelt, wint de wedstrijd.
  #circusX: er is een gelijkspel tussen de twee teams.
  #circus2: de uitploeg wint de wedstrijd. 
 • Jouw loyaliteit wordt altijd beloond!

  Deelname alleen voor 24+

  Bij Circus win je altijd! Elke keer dat je speelt of bet, win jouw coins die je kunt inwisselen voor Freebets of bonussen in de Club, ons loyaliteitsprogramma. Verwen jezelf!

 • Elke maand een verrassing voor jou

  Deelname alleen voor 24+ 

  Open jouw Giftbox in de Circus Club tussen de 1e en 7e van elke maand. Elke Giftbox levert je wat op! Hoe hoger jouw status, hoe groter het cadeau!

Je e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Wij hebben onze algemene gebruiksvoorwaarden geüpdatet

Bij Circus zijn wij constant bezig met het verbeteren van onze website en werken wij aan een zo plezierig mogelijk spelplatform voor jou als speler. Hiervoor hebben wij onlangs onze algemene gebruiksvoorwaarden geüpdatet. Neem ze door zodat je weer volledig op de hoogte bent om verder te spelen en te betten.