Wedden op Wimbledon

Wimbledon is een van de meest prestigieuze tennistoernooien ter wereld en vindt elk jaar plaats in Londen, Engeland. Het toernooi trekt de beste tennisspelers ter wereld aan en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1877. Wimbledon is ook een populair evenement voor wedders over de hele wereld. Hier lees je alles over wedden op Wimbledon, inclusief tips, strategieën en de beste weddenschappen om te plaatsen.

Ontvang tot €250,- aan free bets!

Ben je een sportliefhebber én nieuw bij Circus? Profiteer dan van onze welkomstbonus waarmee je jouw eerste storting voor 100% in free bets kunt verdienen, tot een maximum van maar liefst 25 free bets ter waarde van €10,-

Hoe bemachtig je jouw welkomstbonus?

  1. Open een account

  2. Selecteer de bonus en stort minimaal €20,-

  3. Ontvang 'vergrendelde' free bets ter waarde van 100% van jouw eerste storting!

Introductie over Wimbledon

Wimbledon is het enige Grand Slam-toernooi dat nog steeds wordt gespeeld op gras. Gras is een ondergrond dat het toernooi uniek en uitdagend maakt voor de spelers. En daardoor een van de redenen waardoor Wimbledon een van de meest bekeken en populairste tennistoernooien ter wereld is.

Als je wilt wedden op Wimbledon, is het belangrijk om je te verdiepen in de tennissers en vooral hun prestaties op andere toernooien op gras te volgen. Er zijn verschillende soorten weddenschappen beschikbaar, zoals individuele wedstrijden, live wedden (tijdens de wedstrijden) en uiteraard wedden op de winnaar van het toernooi. Hieronder zullen wij dieper ingaan op de verschillende aspecten van wedden op Wimbledon.

Wedden op de winnaar van Wimbledon

De meest populaire weddenschap op Wimbledon is het wedden op de winnaar van het toernooi. Dit is een van de moeilijkste weddenschappen om te voorspellen vanwege de concurrentie en er zijn altijd verrassende wendingen. Om te wedden op de winnaar van Wimbledon, moet je rekening houden met de prestaties van spelers op gras, hun algehele vorm, hun tegenstanders en hun eerdere prestaties op Wimbledon.

Wedden op individuele tenniswedstrijden tijdens Wimbledon

Je kunt ook wedden op individuele wedstrijden tijdens Wimbledon. Dit biedt je meer kans om te winnen, omdat je weddenschappen kunt plaatsen op specifieke wedstrijden en niet op het gehele toernooi. Om te wedden op individuele wedstrijden, moet je ook rekening houden met de vorm van de spelers, hun onderlinge geschiedenis en hun prestaties op gras.

Wedden op sets en games

Naast het wedden op de winnaar van het toernooi of individuele wedstrijden, kun je ook wedden op sets en games. Dit houdt in dat je voorspelt hoeveel sets of games er worden gespeeld voordat een speler wint. Wedden op sets en games kan een leuke manier zijn om weddenschappen te plaatsen en kan ook nuttig zijn als je denkt dat een speler misschien niet in staat is om een wedstrijd te winnen, maar wel een set of een aantal games kan winnen.

Wedstrategieën voor Wimbledon

Als je wilt wedden op Wimbledon, is het belangrijk om te weten welke strategieën je kunt gebruiken om je kansen te vergroten om te winnen. Hieronder volgen enkele nuttige tips en strategieën.

Ken de spelers en hun prestaties op gras

Gras is een unieke ondergrond en specifieke spelers, zoals Novac Dokovic en Roger Federer, presteren veel beter op gras dan andere spelers. Het is daarom belangrijk om te weten welke tennissers - en hun tegenstanders tijdens Wimbledon - graag op gras spelen en welke spelers juist niet. Je kunt de prestaties van die spelers tijdens andere grastoernooien onderzoeken om een beeld te krijgen van hun vorm en prestaties op gras in het algemeen en Wimbledon in het bijzonder.

Wed niet alleen op favorieten van Wimbledon

Hoewel favorieten vaak de meeste kans hebben om te winnen, betekent dat niet dat zij altijd zullen winnen. Daarom kan het waardevol zijn om te wedden op minder bekende spelers, vooral als zij goede prestaties hebben geleverd in de aanloop naar Wimbledon en vooral op andere grastoernooien. Door te wedden op minder bekende spelers, kun je ook veel meer winst behalen.

Live wedden tijdens de wedstrijden van Wimbledon

Live wedden tijdens Wimbledon kan een leuke manier zijn om je weddenschappen te plaatsen en je kansen om te winnen te vergroten. Tijdens live wedden kun je de prestaties van de spelers in real-time bekijken en bijvoorbeeld inzetten op wie de volgende set of game zal winnen. Het is echter belangrijk om voorzichtig te zijn bij live wedden omdat de kansen snel kunnen veranderen en het soms lastig is om een beslissing te nemen als je onder druk staat.

Live wedden op Wimbledon

Kortom, live wedden tijdens Wimbledon kan een leuke en spannende manier zijn om je weddenschappen te plaatsen. Inschatten en inzetten op welke speler de volgende game of set zal winnen of de uiteindelijke winnaar van de wedstrijd zal zijn is zeer uitdagend. Live wedden kan ook heel interessant zijn als je inschat dat een speler langzaam op gang komt maar toch de wedstrijd zal winnen. Dan is belangrijk om de kansen goed in de gaten te houden, want de ‘quotering’ zal ook veranderen tijdens de wedstrijd.

Veelgestelde vragen over wedden op Wimbledon

Hoe kan ik wedden op Wimbledon?

Om te wedden op Wimbledon, moet je een account aanmaken bij een online bookmaker die weddenschappen aanbiedt voor het toernooi, zoals Circus.nl. Nadat je een account hebt aangemaakt, kun je geld storten en weddenschappen plaatsen op de verschillende wedstrijden en gebeurtenissen tijdens Wimbledon.

Zijn er risico's verbonden aan wedden op Wimbledon?

Net als bij elke vorm van gokken zijn er risico's verbonden aan wedden op Wimbledon. Het is belangrijk om verantwoord te spelen en alleen geld te gebruiken dat je kunt missen. Het is belangrijk om je goed te verdiepen in de spelers en hun prestaties op gras voordat je een weddenschap plaatst.

Welke weddenschappen zijn het meest populair op Wimbledon?

Populaire weddenschappen op Wimbledon zijn wedden op de winnaar van het toernooi en individuele wedstrijden. Wedden op games en sets tijdens de wedstrijden - het live wedden - worden steeds populairder.

Moet ik een expert zijn om te kunnen wedden op Wimbledon?

Nee, je hoeft geen expert te zijn om te kunnen wedden op Wimbledon. Het is wel belangrijk om je goed te informeren over de spelers en hun prestaties op gras voordat je een weddenschap plaatst. Je kunt gebruik maken van de verschillende wed strategieën, zoals hierboven beschreven, zodat je kans om te winnen vergroten.

Conclusie

Wedden op Wimbledon kan een leuke en spannende manier zijn om het toernooi te volgen en tegelijkertijd kans te maken om geld te winnen. Door je goed te informeren over de spelers en hun prestaties op gras en door gebruik te maken van de verschillende wed strategieën die hierboven zijn besproken, kun je win kansen aanzienlijk vergroten. Vergeet niet om altijd verantwoord te wedden en alleen geld te gebruiken dat je kunt missen.