Wedden op Tour de France

Ben je klaar om jouw geluk te beproeven in de Tour de France? Op deze pagina leggen wij jou alles uit over gokken op de Tour de France, zullen wij dieper ingaan  op de ins en outs van de verschillende weddenschappen op de Tour de France en geven we jou waardevolle inzichten. Tevens geven wij jou tips en antwoorden op veelgestelde vragen. Dus, of je nu een doorgewinterde fietser, een recreatieve wielrenner óf een sportieve nieuwkomer bent, dit artikel zal je meenemen in die wereld van de Tour en zal het inzetten op de Tour de France een stuk makkelijker én interessanter maken.

Ontvang tot €250,- aan free bets!

Ben je een sportliefhebber én nieuw bij Circus? Profiteer dan van onze welkomstbonus waarmee je jouw eerste storting voor 100% in free bets kunt verdienen, tot een maximum van maar liefst 25 free bets ter waarde van €10,-

Hoe bemachtig je jouw welkomstbonus?

 1. Open een account

 2. Selecteer de bonus en stort minimaal €20,-

 3. Ontvang 'vergrendelde' free bets ter waarde van 100% van jouw eerste storting!

Een spannende ervaring

Als je passie hebt voor wielrennen en houdt van de adrenalinekick van sportweddenschappen, dan is wedden op Tour de France de perfecte mix. Wedden op dit prestigieuze wielerevenement zal je ervaring naar een heel nieuw niveau brengen. Laten we eerst de verschillende aspecten van Wedden op Tour de France onder de loep nemen: 

De basis van wedden op de Tour de France

Wij beginnen met de basis. Als je wilt wedden op Tour de France, dan zal je de resultaten van verschillende etappes voorspellen en bijvoorbeeld de winnaar van een etappe, van de bergen of de algemene wedstrijd. Het is een spannende onderneming die een goed begrip van de sport en strategisch denken vereist.

Soorten Tour de France weddenschappen

 • Voorspelling etappewinnaar: Wedden op de renner die volgens jou een specifieke etappe zal winnen.
 • Voorspelling algemene winnaar: Voorspel de renner die als winnaar uit de bus zal komen in de hele wedstrijd.
 • Weddenschappen puntenklassement: Wed op de renner die de meeste punten verzamelt tijdens de Tour.
 • Koning van de bergen weddenschappen: Wed op de renner die het beste de bergen zal bedwingen en de titel Bergkoning zal verdienen.

Top strategieën voor succesvol wedden op de Tour de France

Succes in Wedden op Tour de France vereist meer dan geluk; het vereist een goed doordachte strategie. Hier zijn enkele tips om je winkansen te vergroten:

 1. Onderzoek: Duik diep in de statistieken, prestaties uit het verleden en de huidige vorm van de renners.
 2. Blijf op de hoogte: Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates over de Tour de France.
 3. Beheer je bankroll: Stel een budget in voor je weddenschappen om buitensporige verliezen te voorkomen.
 4. Overweeg meerdere weddenschappen: Verspreid je weddenschappen over verschillende etappes en uitslagen.
 5. Analyseer het parcours: Verschillende etappes hebben verschillende uitdagingen; neem dit mee in je voorspellingen.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Hoe kan ik weddenschappen plaatsen op de Tour de France?

Om te wedden op de Tour de France kun je gebruikmaken van het Sportsbook van Circus.nl; het online sportweddenschappen platform. Zorg ervoor dat je een account hebt aangemaakt en bij je eerste storting gebruikmaakt van de free bets.

Is wedden op de Tour de France legaal?

Jazeker! Weddenschappen op de Tour de France zijn in veel landen legaal, ook in Nederland maar alleen bij Sportsbook die in het bezit zijn van een vergunning (zoals Circus.nl). 
Circus.nl biedt alleen 100% legale weddenschappen aan. Je hoeft dus niet de lokale wet- en regelgeving te controleren voordat je deelneemt.

Wat zijn de odds bij Tour de France weddenschappen?

‘Odds’ bij Tour de France weddenschappen vertegenwoordigen de waarschijnlijkheid van een specifiek resultaat. Hoe hoger de odds, hoe minder waarschijnlijk het resultaat zal zijn. Bookmakers gebruiken odds (kansen) om de uitbetalingen te bepalen. Het begrijpen van de odds is cruciaal voor het maken van weloverwogen weddenschappen. Circus.nl heeft geregeld interessante promoties waaronder de zogenaamde super odds

Kan ik wedden op individuele etappewinnaars?

Absoluut! Wedden op individuele etappewinnaars is een van de meest populaire Tour de France weddenschappen.

Zijn er bonussen voor weddenschappen op de Tour de France?

Circus.nl biedt een welkomstbonus aan tot €250,- aan free bets!
En wanneer je een account hebt geopend, zal je diverse aanbiedingen ontvangen en kans maken op andere bonussen. En Circus zal je uitnodigen om deel te nemen aan verschillende promoties voor Tour de France weddenschappen. 

Wil je meer informatie over alle online sportweddenschappen? Bekijk hieronder onze mogelijkheden om online te gokken op andere soorten sport: