Wat is wedden op EK voetbal?

Wedden op het Europees Kampioenschap voetbal (EK) verwijst naar het plaatsen van inzetten op de uitkomst van wedstrijden en verschillende gebeurtenissen tijdens het EK voetbaltoernooi. 

Ontvang tot €250,- aan free bets!

Ben je een sportliefhebber én nieuw bij Circus? Profiteer dan van onze welkomstbonus waarmee je jouw eerste storting voor 100% in free bets kunt verdienen, tot een maximum van maar liefst 25 free bets ter waarde van €10,-

Hoe bemachtig je jouw welkomstbonus?

  1. Open een account

  2. Selecteer de bonus en stort minimaal €20,-

  3. Ontvang 'vergrendelde' free bets ter waarde van 100% van jouw eerste storting!

Hier zijn enkele van de meest voorkomende weddenschappen die mensen kunnen plaatsen tijdens het EK:

  • Wedden op de winnaar van een wedstrijd: Dit is de meest gebruikelijke vorm van wedden. Je kiest welk team je denkt dat de wedstrijd zal winnen, of je kunt ook wedden op een gelijkspel.
  • Over/under-weddenschappen: Hierbij voorspel je of het totale aantal doelpunten dat in een wedstrijd wordt gescoord, hoger (over) of lager (under) zal zijn dan een vooraf bepaalde limiet.
  • Handicapweddenschappen: Dit omvat het geven van een voorsprong (handicap) aan het ene team en een handicap aan het andere team om de kansen gelijker te maken. Bijvoorbeeld, als een team als favoriet wordt beschouwd, kan het een doelpunt handicap krijgen.
  • Doelpuntenmakerweddenschappen: Je kunt wedden op welke speler (of spelers) doelpunten zal scoren in een wedstrijd.
  • Toernooiweddenschappen: Dit omvat weddenschappen op toernooiresultaten, zoals de winnaar van het EK, de topscorer van het toernooi, of welk team de halve finales bereikt.
  • Live wedden: Sommige gokwebsites bieden de mogelijkheid om inzetten te plaatsen terwijl een wedstrijd aan de gang is, waardoor je tijdens het spel kunt wedden op gebeurtenissen zoals doelpunten, hoekschoppen, enzovoort.

Het wedden op sportevenementen, inclusief het EK voetbal, is populair vanwege de opwinding en spanning die het toevoegt aan het kijken naar de wedstrijden. Het is echter belangrijk om verantwoord te wedden en niet meer geld in te zetten dan je je kunt veroorloven te verliezen. Gokken brengt altijd risico's met zich mee, en het is geen gegarandeerde manier om geld te verdienen.

De Circus Club beloont jouw loyaliteit

Ben jij 24 jaar of ouder? Dan kan je profiteren van de Circus Club, waarmee jouw loyaliteit altijd wordt beloond. Met ons loyaliteitsprogramma kan je een heleboel cadeaus bemachtigen. Hoe? Door gewoon online te spelen! Want elke keer dat je een van onze online casino spellen speelt, verzamel je punten of coins die je vervolgens in de Circus Club kunt inwisselen. Hoe meer punten je verzamelt, hoe hoger de status die je bereikt en hoe meer prestigieuze cadeaus je ontgrendelt! Dus waar wacht je nog op? Breng een bezoek aan de Circus Club.

Verantwoord spelen bij wedden op EK voetbal

Bij Circus willen we dat het spel een plezier blijft. We zetten ons in om onze spelers te informeren over problematisch gokgedrag en beschikken over diverse hulpmiddelen en wettelijke mechanismen, zodat je limieten kunt stellen en de controle behoudt. Wil je meer weten over verantwoorde sportweddenschappen en het behoud van de controle? Bekijk onze pagina over verantwoord spelen.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Welke soorten weddenschappen kan ik plaatsen op het EK voetbal?

Je kunt verschillende soorten weddenschappen plaatsen, waaronder wedden op de winnaar van een wedstrijd, over/under-weddenschappen, handicap weddenschappen, doelpuntenmaker weddenschappen, toernooiweddenschappen en meer, afhankelijk van de beschikbare opties bij de goksite.

Hoe kan ik mijn weddenschappen beheren?

Stel een budget in voordat je begint met wedden en houd je hieraan. Wees voorzichtig met je inzetten en probeer niet verliezen snel goed te maken door grotere inzetten te plaatsen. Wedden moet altijd verantwoordelijk gebeuren.

Wat zijn de kansen of odds?

Odds geven de potentiële winst aan voor een specifieke weddenschap. Lagere odds geven aan dat een weddenschap waarschijnlijker is om te winnen, maar de winst zal lager zijn. Hogere odds geven aan dat een weddenschap minder waarschijnlijk is, maar de potentiële winst zal hoger zijn.

Zijn er tips om succesvol te wedden op het EK voetbal?

Het succesvol wedden op sportevenementen vereist kennis en onderzoek. Analyseer de teams, spelers, vorm, blessures en andere relevante informatie voordat je een weddenschap plaatst. Volg het toernooi nauwlettend om op de hoogte te blijven van eventuele veranderingen.

Wil je meer informatie over alle online sportweddenschappen? Bekijk hieronder onze wed mogelijkheden in een kort overzicht: