FantasyBet

Word jij de beste coach?

Om dat te weten te komen, moet je slechts één ding doen: je "dreamteam" samenstellen en het opnemen tegen andere spelers die, net als jij, hun team hebben samengesteld. Jouw plaats in het klassement en je winst zijn afhankelijk van de werkelijke prestaties van je spelers. Enkel wat op het veld gebeurt, telt!

De beste wedstrijden

Je kan elke dag deelnemen aan een evenement naar keuze afhankelijk van de wedstrijden die je interesseren.

Jouw "dreamteam"

Kies je favoriete spelers uit de teams die tegen elkaar spelen en stel zo je favoriete team samen.

Cash winsten

Je plaats in het klassement hangt af van de prestaties van je spelers. Hoe beter je positie, hoe meer je wint!

FantasyBet dat is ook...

Evenementen met een gegarandeerde vaste prijzenpot of met een prijzengeld dat stijgt naargelang het aantal deelnemers.

Je vrienden uitnodigen om de beste coach in zichzelf naar boven te halen en het tegen hen opnemen in één of meerdere van onze toernooien.

De wedstrijden op een nog intensievere manier beleven en tot op het laatste moment op het puntje van je stoel zitten afhankelijk van de prestaties van je spelers.

Vragen over FantasyBet?

Hoeveel kost het?

Afhankelijk van het evenement, heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan één of meerdere toernooien, waarvan het inschrijfgeld varieert van 1 tot 10 euro. Deze inzet wordt enkel afgetrokken van je saldo in de vorm van echt geld. Je kan dus niet deelnemen aan een toernooi met bonusgeld.

Hoe stel ik mijn team samen?

Kies 7 spelers uit de verschillende teams die deelnemen aan het evenement. Je mag dus geen 7 spelers van hetzelfde team kiezen. Eens je je evenement hebt gekozen, hoef je enkel maar te klikken op de groene "+"-knop. Je kan daarna je team automatisch of handmatig aanmaken. Het enige wat je daarna nog moet doen is je aanvoerder en vice-aanvoerder kiezen, waarmee je meer punten kan verdienen, en je team staat klaar om je richting de top van het klassement te brengen.

Waar hangt mijn plaats in het klassement van af? Hoe kan ik winnen?

De prestaties van je 7 spelers op het veld zullen je punten opleveren. Stel je voor dat je aanvaller een doelpunt maakt: je ontvangt 80 punten. Je keeper stopt een penalty: je wint 90 punten. Maar je kan ook punten verliezen. Bijvoorbeeld, als één van je verdedigers een gele kaart krijgt, verlies je 36 punten. Aan het einde van de reguliere speeltijd worden alle punten van je 7 spelers bij elkaar opgeteld, zodat jouw plaats in het klassement bepaald kan worden.

Wat kan ik winnen?

Afhankelijk van het evenement delen de winnaars een gegarandeerde vaste prijzenpot of prijzengeld dat stijgt naargelang het aantal deelnemers. Cash winsten worden verdeeld over de beste deelnemers op basis van de rangschikking van het toernooi. Hoe beter je positie, hoe meer je wint!