Circus Sport-sportweddenschapstoernooi van 30 mei tot 7 juli 2020
Het toernooi eindigt over
0
dagen
:
21
uur
:
54
min.
:
7
sec.

WK 2022 toernooi

Jouw voorspellingen tijdens het WK voetbal doe je uiteraard bij Circus. Om het WK voetbal nog wat spannender te maken, hebben we een uniek betting toernooi speciaal voor het WK opgezet. Plaats jouw bets op de wedstrijden in de groepsfase van het WK voetbal, ga voor de hoogste mogelijk winnende odds, en win een deel van de prijzenpot van 50.000 coins! 
50000 Coins
Jackpot
708
Deelnemers

Hoe werkt het?

  1. Schrijf je in en plaats je winnende weddenschap op een zo hoog mogelijke notering. Zonder limiet!
  2. Je winst is dubbel: je krijg het bedrag dat je wint naargelang je inzet EN je winnende weddenschappen helpen je op weg naar de top van het klassement.
  3. Van je deelnemende weddenschappen, behouden we de weddenschap met de hoogste winnende notering. En dat is het aantal punten dat je behaalt!
Betticket (0)
Je hebt nog geen bets op jouw betticket geplaatst. Blader door de verschillende sporten en bet op je favoriete wedstrijden Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden
Onze beste noteringen
Profiteer van onze beste noteringen en zak het maximale bedrag in uw zak. Je inzet wordt automatisch afgeschreven.
Je e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Wij hebben onze algemene gebruiksvoorwaarden geüpdatet

Bij Circus zijn wij constant bezig met het verbeteren van onze website en werken wij aan een zo plezierig mogelijk spelplatform voor jou als speler. Hiervoor hebben wij onlangs onze algemene gebruiksvoorwaarden geüpdatet. Neem ze door zodat je weer volledig op de hoogte bent om verder te spelen en te betten.