• Wedstrijden
  • Alle leagues
Alle leagues per land

Sportsbetting op basketbal

Hebben lay-ups, backboard smashes, dunks en de buzzer beater geen enkel geheim meer voor je?  Mis jij geen enkele NBA-wedstrijd? Rebound, blocks en assists winden je op? Beleef jouw passie voor basketbal nu nog intenser en bet live of prematch op al jouw favoriete basketbalwedstrijden. En dat elke keer weer met de allerbeste odds.

De grootste basketballeagues ter wereld

In de Verenigde Staten biedt de NBA je de beste basketbalwedstrijden tussen de grootste clubs ter wereld, zoals Boston Celtics, Los Angeles Lakers, de Chicago Bulls, Dallas Mavericks of de Toronto Raptors. Wie van hen pakt de overwinning en mag zich de kampioen van de NBA noemen? Welk team steun jij? Met wie win jij een heleboel bets? Bet ook op de winnaar van de All-Star Game, de bijeenkomst van de grootste spelers van het moment!

In Europa barst de strijd los om de titel van de Euroleague en om de felbegeerde kampioenstitel van Europa. Wie van Real Madrid Baloncesto, CSKA Moscou, Maccabi Tel-Aviv, FC Barcelona Lassa of Anadolu Efes mag de strijd verder zetten in de Final Four? Vergeet ook de Champions League (BCL) niet die door de FIBA wordt georganiseerd en waar talloze sportsbetters telkens weer naar uitkijken.

Nationale en internationale competities

In de Europese scene domineren vooral de grote nationale competities: de Liga ACB in Spanje, de ESAKE of de A1 in Griekenland, de Lega Basket Serie A in Italië of de BBL in Duitsland. Geef je de voorkeur aan grote internationale competities? Steun de Orange Lions tijdens de Olympische spelen terwijl zij het opnemen tegen grote basketbalnaties zoals de Verenigde Staten, Spanje, Servië, Argentinië of Slovenië. En vergeet ook niet te betten op de ongeëvenaarde EuroBasket-kampioenschappen.

Hoe bet je op basketbal?

Aarzel niet om de verschillende soorten betting markets die wij aanbieden op basketbal te proberen, en win een bet door een driepunter. Bet op de winnaar (of money line) van de wedstrijd, de winnaar van de eerste helft of de winnaar van de verschillende kwarten.

Profiteer ook van de verschillende betting markets wat betreft het aantal punten in de wedstrijd! Of je nu wilt betten op het aantal punten in een specifiek gedeelte in de wedstrijd (1e kwart, 1e helft, verlenging...) of op een even of oneven aantal punten over de hele wedstrijd, wij hebben altijd iets om aan al jouw bettingwensen te voldoen.

Aarzel niet om live te betten op Circus.nl en te profiteren van elke rebound. Volg de wedstrijd en de veranderende odds en plaats een winnende bet op het juiste moment!

Krijg je er geen genoeg van? Circus organiseert regelmatig sportsbettingtoernooien waarbij een heleboel cash of beloningen op het spel staan. Schrijf je snel in en win!

Betticket (0)
Je hebt nog geen bets op jouw betticket geplaatst. Blader door de verschillende sporten en bet op je favoriete wedstrijden Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden