• Wedstrijden
  • Alle leagues
ATP Challenger Heilbronn
12/05/22 - 10:00
Andrej Martin : Bernabe Zapata Miralles
Bernabe Zapata Miralles heeft de eerste set verloren in 10 van zijn laatste 14 wedstrijden tegen spelers die als 101-200 geklasseerd staan zoals Andrej Martin.
Set 1 - Winnaar
Andrej Martin2.71
ATP Challenger Heilbronn
12/05/22 - 10:00
Alexander Ritschard : Forejtek, Jonas
Alexander Ritschard heeft 2-0 gewonnen in 8 van zijn laatste 10 wedstrijden op gravel tegen spelers die als 201+ geklasseerd staan zoals Jonas Forejtek.
Correcte score
2:02.65
ATP Rome
12/05/22 - 10:15
Karen Khachanov : Stefanos Tsitsipas
Karen Khachanov heeft de eerste set gewonnen in 12 van zijn laatste 14 wedstrijden op gravel.
Set 1 - Winnaar
Karen Khachanov3.40
ATP Rome
12/05/22 - 10:15
Marcos Giron : Felix Auger Aliassime
Felix Auger Aliassime heeft de eerste set verloren in 10 van zijn laatste 11 wedstrijden op gravel tegen spelers die als 51-100 geklasseerd staan zoals Marcos Giron.
Set 1 - Winnaar
Marcos Giron3.45
WTA Rome
12/05/22 - 10:15
Bianca Andreescu : Petra Martic
Petra Martic heeft de eerste set gewonnen in elk van haar laatste 7 wedstrijden op gravel tijdens de WTA Premier.
Set 1 - Winnaar
Petra Martic2.26
Alle leagues per land

Sportsbetting op tennis

Als fan van tennis hebben de ATP- en WTA-klassementen geen enkel geheim voor je. Je kent de sterke punten van elke speler, afhankelijk van het type ondergrond, of het nu gravel, gras of hardcourt is. Geef jouw tennispassie een nieuwe dimensie met ons betting aanbod. De winnaar van de wedstrijd, het totaal aantal games, het aantal sets... Kies jouw bettingmarket en bet op jouw favoriete speler met geweldige odds!

Het hele seizoen door toernooien

Tennis is een erg populaire sport en het tennisseizoen biedt je een heleboel grote evenementen in alle uithoeken van de wereld. Daarom is tennis ook een erg populaire sport bij liefhebbers van sportsbetting, die steeds iets hebben om naar uit te kijken. Ontdek de vier Grand Slam-toernooien: de Australian Open, het Franse toernooi Roland-Garros, het toernooi van Wimbledon en de US Open, met als afsluiter de Masters van het seizoen die de beste spelers van de ATP- en WTA-ranglijst bijeenbrengen: Rome, Indian Wells, Madrid, Cincinnati, Miami, Monte-Carlo of Parijs-Bercy. Vergeet ook niet de Davis Cup en Fed Cup waarbij de verschillende landen zich achter hun nationale team verenigen.

Tennis, een individuele sport

De afgelopen jaren werd het ATP-herencircuit overheerst door Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Andy Murray en Stan Warwinka. Zullen de nieuwe rijzende sterren Stéfanos Tsitsipás, Dominic Thiem, Daniil Medveded en Alexander Zverev erin slagen een einde te maken aan hun overheersing?

Bij de vrouwen is de strijd om de top van het WTA-klassement losgebarsten. Wie van Ashleigh Barty, Simona Halep, Naomi Osaka of de jonge Sofia Kenin zal de plaats als levende legende innemen van Serena Williams, die we je niet meer hoeven voor te stellen?

Tennis is de sport waarbij alles mogelijk is. Profiteer ervan en bet met uitstekende odds bij Circus!

Hoe bet je op tennis?

Er zijn een heleboel manieren om op tennis te betten. Bet jij op de winnaar van de wedstrijd, het totaal aantal games of het aantal sets? Stelt jouw kennis je in staat te bepalen welke speler de eerste of geen enkele set wint tijdens de wedstrijd? Je kan ook op de exacte score van de wedstrijd, een handicap of op het even of oneven aantal games betten.

Houd onze odds regelmatig in de gaten om jouw kans om een winnende bet te plaatsen, te vergroten.

Bet live voor meer spanning en sensatie bij elke backhand en beleef het spel alsof je zelf op de baan staat!

Betticket (0)
Je hebt nog geen bets op jouw betticket geplaatst. Blader door de verschillende sporten en bet op je favoriete wedstrijden Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden
Onze beste noteringen
Profiteer van onze beste noteringen en zak het maximale bedrag in uw zak. Je inzet wordt automatisch afgeschreven.
Je e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn gewijzigd. Ga er akkord mee om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

  • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • De wet schrijft een stortingslimiet van 500 euro per week voor. De speler kan deze limiet vrij verhogen mits een coolingdownperiode van 3 dagen en op de voorwaarde dat de speler niet bekend staat vanwege achterstallige betalingen in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België (art. 6 van het Koninklijk Besluit van 25 oktober 2018).
  • Spelers kunnen deze limiet in alle gemak verhogen via de stortingspagina of de instellingen van hun account.
  • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om helpen je op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/