• Wedstrijden
  • Alle leagues
Alle leagues per land

Sportsbetting op voetbal

Dankzij Circus mis je geen enkele wedstrijd van jouw favoriete voetbalclub. Je bent volledig op de hoogte van het laatste nieuws en van alle transfers. Al dan niet met de spanning van live-wedstrijden, beleef je jouw passie voor voetbal nóg intenser als je een betje op al je favoriete voetbalwedstrijden plaatst. Profiteer bij Circus van geweldige odds en een heleboel verschillende betting markets en plaats de beste bets op voetbal.

Nationale en internationale competities

Beleef de spanning en sensatie van de nationale wedstrijden van Ajax, PSV, Feyenoord en AZ in de Eredivisie. Alle clubs strijden voor de winst en om kampioen te worden, om Europees voetbal te behalen of tegen degradatie. Op wie bet jij dit seizoen?

De Europese scène wordt gedomineerd door de grootste nationale competities: de Bundesliga in Duitsland, de Premier League in Engeland, de Serie A in Italië, La Liga in Spanje, de Ligue 1 in Frankrijk en vergeet ook de leagues in andere landen niet. Gaat jouw voorkeur naar de Europese competities? Volg de acties van Cristiano Ronaldo, Lionel Messi en Virgil van Dijk. En vergeet die van Robert Lewandowski en Romelu Lukaku niet tijdens de het grootste Europese clubtoernooi, de Champions League. Daarnaast zijn ook de Europa League en de Conference League goed vertegenwoordigd bij Circus. Maar vergeet niet dat er ook kleinere competities zijn in andere landen. Kortom, door het uitgebreide aanbod aan betting markets op voetbal, is er voor ieder wat wils bij Circus!

Verschillende sportsbets op voetbal

Biedt een wedstrijd van 90 minuten jou niet genoeg spanning en sensatie? Aarzel dan niet langer en bet op Circus om extra spanning en sensatie te ervaren. We bieden je een scala aan sportsbettingsopties zodat jij volledig kan opgaan in het voetbal.

Bet op een bepaalde doelpuntenmaker in de wedstrijd. Houd je ogen geopend voor de beste odds, gebruik jouw voetbalkennis en bepaal de exacte score bij rust of aan het einde van de wedstrijd. Je kan ook een betje zetten op het aantal doelpunten in de wedstrijd. Jij dient te bepalen of er meer of minder zullen vallen!

Wil jij voetbal voor de volle 100% beleven? Vergeet dan niet dat het ook mogelijk is om livebets te plaatsen. Gaat de wedstrijd niet zoals verwacht en verplettert een van de teams alle voorspellingen? Speel hier dan slim op in door een livebet te plaatsen!

Of ga nog verder en gebruik de opties draw no bet, double chance en handicapbetting om de meest geschikte bet te plaatsen.

Betticket (0)
Je hebt nog geen bets op jouw betticket geplaatst. Blader door de verschillende sporten en bet op je favoriete wedstrijden Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden