• Wedstrijden
  • Alle leagues
Veikkausliiga
12/05/22 - 15:00
FC Lahti : HJK Helsinki
HJK Helsinki heeft de -1,5 handicap in 12 van zijn laatste 22 -uitoverwinningen overkomen tegen teams uit de laatste 6 zoals Lahti.
Aziatische handicap
HJK Helsinki (-1.5)2.26
Veikkausliiga
12/05/22 - 15:00
KuPS Kuopio : FC Haka Valkeakoski
KuPS heeft de -1,5 handicap in 2 van zijn laatste 3 -thuiswedstrijden overkomen.
Aziatische handicap
KuPS Kuopio (-1.5)2.74
Superligaen
12/05/22 - 16:00
Vejle BK : AGF Aarhus
Beide teams hebben gescoord in alle van de laatste 4 -uitwedstrijden van AGF Aarhus.
Beide teams scoren
Ja1.80
La Liga
12/05/22 - 17:00
Real Sociedad : Cádiz
Real Sociedad heeft de -1,5 handicap in 5 van zijn laatste 7 -thuisoverwinningen overkomen tegen teams uit de laatste 6 zoals Cadiz.
Aziatisch handicap
Real Sociedad (-1.5)3.30
Tippeligaen
12/05/22 - 17:00
Tromso IL : Valerenga
Beide teams hebben gescoord in 4 van de laatste 5 -uitwedstrijden van Valerenga.
Beide teams scoren
Ja1.59
Alle leagues per land

Sportsbetting op voetbal

Dankzij Circus mis je geen enkele wedstrijd van jouw favoriete voetbalclub. Je bent volledig op de hoogte van het laatste nieuws en van alle transfers. Al dan niet met de spanning van live-wedstrijden, beleef je jouw passie voor voetbal nóg intenser als je een betje op al je favoriete voetbalwedstrijden plaatst. Profiteer bij Circus van geweldige odds en een heleboel verschillende betting markets en plaats de beste bets op voetbal.

Nationale en internationale competities

Beleef de spanning en sensatie van de nationale wedstrijden van Ajax, PSV, Feyenoord en AZ in de Eredivisie. Alle clubs strijden voor de winst en om kampioen te worden, om Europees voetbal te behalen of tegen degradatie. Op wie bet jij dit seizoen?

De Europese scène wordt gedomineerd door de grootste nationale competities: de Bundesliga in Duitsland, de Premier League in Engeland, de Serie A in Italië, La Liga in Spanje, de Ligue 1 in Frankrijk en de Jupiler Pro League in België. Gaat jouw voorkeur naar de Europese competities? Volg de acties van Cristiano Ronaldo, Lionel Messi en Virgil van Dijk. En vergeet die van Robert Lewandowski en Romelu Lukaku niet tijdens de het grootste Europese clubtoernooi, de Champions League. Daarnaast zijn ook de Europa League en de Conference League goed vertegenwoordigd bij Circus. Maar vergeet niet dat er ook kleinere competities zijn in andere landen. Kortom, door het uitgebreide aanbod aan betting markets op voetbal, is er voor ieder wat wils bij Circus!

Verschillende sportsbets op voetbal

Biedt een wedstrijd van 90 minuten jou niet genoeg spanning en sensatie? Aarzel dan niet langer en bet op Circus om extra spanning en sensatie te ervaren. We bieden je een scala aan sportsbettingsopties zodat jij volledig kan opgaan in het voetbal.

Bet op een bepaalde doelpuntenmaker in de wedstrijd. Houd je ogen geopend voor de beste odds, gebruik jouw voetbalkennis en bepaal de exacte score bij rust of aan het einde van de wedstrijd. Je kan ook een betje zetten op het aantal doelpunten in de wedstrijd. Jij dient te bepalen of er meer of minder zullen vallen!

Wil jij voetbal voor de volle 100% beleven? Vergeet dan niet dat het ook mogelijk is om livebets te plaatsen. Gaat de wedstrijd niet zoals verwacht en verplettert een van de teams alle voorspellingen? Speel hier dan slim op in door een livebet te plaatsen!

Of ga nog verder en gebruik de opties draw no bet, double chance en handicapbetting om de meest geschikte bet te plaatsen.

Betticket (0)
Je hebt nog geen bets op jouw betticket geplaatst. Blader door de verschillende sporten en bet op je favoriete wedstrijden Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden
Onze beste noteringen
Profiteer van onze beste noteringen en zak het maximale bedrag in uw zak. Je inzet wordt automatisch afgeschreven.
Je e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn gewijzigd. Ga er akkord mee om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

  • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • De wet schrijft een stortingslimiet van 500 euro per week voor. De speler kan deze limiet vrij verhogen mits een coolingdownperiode van 3 dagen en op de voorwaarde dat de speler niet bekend staat vanwege achterstallige betalingen in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België (art. 6 van het Koninklijk Besluit van 25 oktober 2018).
  • Spelers kunnen deze limiet in alle gemak verhogen via de stortingspagina of de instellingen van hun account.
  • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om helpen je op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/