Alle live weddenschappen (50)

WTA Tokyo
WTA
1
2
Games
Over
Onder
Games
1
2
2de set
Hosogi, Sakura
Saigo, Rina
P 0 0 G21S 0 1
3.10
1.35
21.5
1.85
1.85
6.5
1.75
2.00

Live sportsbetting

Is de wedstrijd al begonnen en wil je er toch nog een sportsbet op plaatsen? Geen probleem! Bij Circus kan je ook terecht voor live bets. Volg het verloop van de wedstrijd en plaats je bets afhankelijk van de laatste gebeurtenissen. Dat kan handig zijn wanneer je niet zeker weet hoe de wedstrijd zal verlopen of welke bets je het beste kunt plaatsen. Neem je het liever het zekere voor het onzekere? Dan zijn onze live bets misschien wel iets voor jou!

We zenden de meeste grote evenementen uit op onze site, zodat jij kan betten wanneer de gelegenheid zich voordoet. Bij de live bets zijn de odds progressief. Voeg extra spanning en sensatie toe en bekijk hoe de odds veranderen afhankelijk van de laatste gebeurtenissen in de wedstrijd. Dus houd alles goed in de gaten! Profiteer van de beste odds en mis de sportsbet van het jaar niet!

Bet LIVE op een heleboel sporten

Op zoek naar de beste plek in Nederland om een betje te zetten in Nederland? Zoek niet verder. Circus is dé place to be! Wil je een spannende bet op voetbal plaatsen? Voeg extra spanning toe aan je favoriete wedstrijden, bet live en probeer geweldige winsten binnen te slepen. Wat denk je van een bet op Ajax, Feyenoord of PSV tijdens hun volgende grote wedstrijd?

Of is betten op tennis toch meer jouw ding? Ook voor tennisbets ben je bij ons aan het juiste adres. Ben je fan van basketbal, baseball, tafeltennis of toch iets anders? Dan zal je je hart op kunnen halen in ons assortiment boordevol sporten waarop je live kunt betten.

Wil je zien welke evenementen er aan zitten te komen? Bekijk onze live sportkalender en ontdek welke evenementen er beschikbaar zijn. Je kan je favoriete evenementen ook aan je Favorieten toevoegen, zodat je geen enkele betmogelijkheid om te betten uit het oog verliest.

Kies jouw bet

Net zoals bij bets in prematchmodus kan je uit een heleboel markten kiezen wanneer je live sportbets plaatst bij Circus. Houd je van betten op voetbal? Dan kan je voor de winnaar bij rust of het aantal doelpunten gaan. Wil je op tennis betten? Dan kan je op het totaal aantal sets of games in de wedstrijd betten, maar ook op wie de winnaar wordt. Je hebt altijd wel iets de kiezen om zo een perfecte bet te plaatsen.

Ben je op zoek naar bettingtips? Bekijk dan onze tips en trucs over hoe je een bet plaatst. Je kan ook een blik werpen op onze regels voor sportsbetting, zodat je alle nodige informatie hebt over hoe online sportsbetten werkt.

Alle voordelen en al het plezier

Als je bet op Circus profiteer je van vele voordelen om je live bets naar een hoger niveau te tillen.

Houd de controle over je bets en stel een deel van je winst veilig met de Cash Out-functie. Je beste vriend voor sportsbets.

Of profiteer van de BetXtra die beschikbaar zijn voor live bets. Net zoals bij betten in prematchmodus kan je je winst een boost geven met onze BetXtra op live sportsbets.

Hoewel onze teams alles in het werk stellen om de informatie de sectie ‘Live weddenschappen’ (scores, chronometer, matchgegevens) zo nauwkeurig mogelijk weer te geven, willen we erop wijzen dat de informatie louter voor informatieve doeleinden aan spelers wordt aangeboden. Circus kan dan ook op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele weergavefouten van deze informatie en spelers hebben geen recht op enige vorm van compensatie.
Betticket (0)
Je hebt nog geen bets op jouw betticket geplaatst. Blader door de verschillende sporten en bet op je favoriete wedstrijden Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden