De Circus WK Challenge, voorspel de uitslagen van alle WK wedstrijden en maak kans op mooie prijzen!

Word de voorspellingskoning!


Voorspel alle wedstrijden van het WK en bekijk hoe jij het doet ten opzichte van alle andere Circus spelers en al jouw vrienden/kennissen/familieleden. Behaal zoveel mogelijk punten en klim op naar de top van het klassement. De Circus WK Challenge is de spannendste en leukste GRATIS voorspellingscompetitie tijdens het WK*.

De challenge is 100% gratis!

Doe volledig GRATIS mee aan een exclusieve voorspellingscompetitie voor het WK! Wacht niet langer en laat zien hoeveel verstand jij ervan hebt. Geef nu jouw voorspellingen door!

Een € 20.000,- CASH prijzenpot!

Voorspel de juiste uitslag en bemachtig zowel freebets als BetXtra. Klim op naar de top van het klassement en win een deel van de € 20.000,- CASH prijzenpot!

Speel met én tegen je vrienden!

Heb jij de beste vriendengroep? Maak jouw Vriendenleague aan (min. 5 pers.). Aan het einde van de challenge zullen de 5 beste scores uit iedere league tellen!**

De Circus WK Challenge heeft ook ...

Verschillende fases voor meer punten

De Circus WK Challenge is opgedeeld in 2 fases, namelijk de groepsfase en de knock-out fase. In de knock-out fase zullen alle punten die je kunt scoren 2x zo hoog zijn als in de groepsfase. Op deze manier kan je nog meer punten verzamelen.

  • Voorspel jij tijdens de groepsfase de uitslag (1X2) van een wedstrijd corrrect? Dan scoor je 10 punten!
  • Voorspel jij tijdens de groepsfase een complete uitslag (bijvoorbeeld 3-1) correct? Dan scoor je 25 punten!
  • Voorspel je tijdens de knock-out fase de uitslag (1X2) van een wedstrijd correct? Dan scoor je 20 punten!
  • Voorspel je tijdens de knock-out fase een completen uitslag (bijvoorbeeld 1-1) correct? Dan scoor je 50 punten!

Probeer aan het einde van het WK de hoogste score te behalen (de top 100 verdeeld de € 20.000,- CASH prijzenpot).

Boosters

Gebruik je Boosters verstandig tijdens het toernooi. Ze kunnen je punten voor één wedstrijd verdubbelen. Je hebt 5 boosters voor de groepsfase en 3 voor de knock-out fase.

De punten worden standaard verdubbeld op de wedstrijden van het Nederlands Elftal. Daarom kunnen er geen Boosters op deze wedstrijden worden geplaatst.

Freebets en BetXtra

Ook kun je als deelnemer van de Circus WK Challenge freebets en BetXtra verdienen. Het werkt heel simpel:
Voorspel jij de correcte uitslag (bijvoorbeeld 3-1) van een wedstrijd tijdens het WK? Dan ontvang je een 25% BetXtra om live in te zetten!***
Voorspel jij de correcte uitslag (bijvoorbeeld 3-1) van een wedstrijd van het Nederlands Elftal? Dan ontvang jij ook nog eens een freebet van € 5!****

*Het "voorspellingsgedeelte" van de Challenge is alleen toegankelijk voor spelers die de afgelopen 30 dagen een sportsbet hebben geplaatst, met uitzondering van nieuwe spelers. Ze hebben recht op 30 dagen na registratie voordat ze aan deze regel worden onderworpen.

**De punten die aan de Vriendenleauges worden toegekend, worden verdeeld volgens de volgende berekening: som van de top 5 scores in de betreffende Vriendenleague.

***De BetXtra is alleen bruikbaar op live bets met echt geld (single & combi), min. odds 1.30, max. inzet € 50 en een max. extra winst van € 1.000. De BetXtra zal binnen 72 uur na afloop van de kwalificerende wedstrijd worden toegekend.

****De freebet (beschikbaar voor spelers vanaf 24 jaar) zal binnen 72 uur na afloop van de kwalificerende wedstrijd worden toegekend en heeft een geldigheidsduur van 7 dagen.

Deelname aan de Challenge kan vanaf 18 jaar. Om in aanmerking te komen voor het winnen van prijzen dient de speler op 20 november 2022 de leeftijd van 24 jaar te hebben bereikt.