Profiteer van een Superodd van 10.00 bij jouw eerste storting

Ben jij een sportliefhebber? Droom je 's nachts van uitzonderlijke odds? Bij Circus.nl ben je aan het goede adres! Maak een vliegende start en profiteer van een uitzonderlijke hoge odd van 10.00 bij jouw eerste storting. Zo kan je als nieuwe speler bij Circus direct € 50 aan CASH winnen!

Hoe bemachtig je jouw Superodd?

 1. Doe een eerste storting op Circus.nl.

 2. Kies één van de beschikbare Superodds.

 3. Plaats jouw bet en win tot wel € 50 CASH!

Waar kan je op betten met de Superodds?

Je kan betten op de sportevents die momenteel voor Superodds beschikbaar zijn. Er worden regelmatig nieuwe events toegevoegd. Je kan ervoor kiezen om jouw Superodd meteen in te zetten op één van de huidige events, of te wachten tot er nieuwe events beschikbaar zijn. Zorg ervoor dat je de juiste kiest, want je kan tot wel € 50 CASH winnen!

Goed om te weten:

 • Je kan maar één keer van de Superodds profiteren.
 • Jouw Superodd heeft geen vervaldatum: je kan hem wanneer je maar wilt gebruiken.
 • Superodds zijn alleen beschikbaar bij een eerste storting van min. € 10.
 • Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met een andere welkomstbonus.
 • Maximale inzet op een Superodd is € 5 (potentieel winbedrag: € 50 cash).
 • Voor meer informatie, zie de Algemene Voorwaarden.
Je e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn gewijzigd. Ga er akkord mee om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

 • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
 • De wet schrijft een stortingslimiet van 500 euro per week voor. De speler kan deze limiet vrij verhogen mits een coolingdownperiode van 3 dagen en op de voorwaarde dat de speler niet bekend staat vanwege achterstallige betalingen in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België (art. 6 van het Koninklijk Besluit van 25 oktober 2018).
 • Spelers kunnen deze limiet in alle gemak verhogen via de stortingspagina of de instellingen van hun account.
 • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
 • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om helpen je op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/