Naar promoties

Deze promotie delen:

Combineer en verhoog jouw potentiële winst!

Met Opti Odds kun je, door combinaties van weddenschappen te plaatsen, de odds enorm laten toenemen. Selecteer meerdere bets op jouw betticket zodat de totale odds exploderen!

Opti Odds in 3 stappen:

1

Plaats meerdere bets op jouw betticket

2

Hoe meer geselecteerde bets, hoe hoger de totale odds.

3

Bevestig jouw betticket en vergroot jouw potentiële winst!

Opti Odds, hoe werkt dat?

Kies jouw favoriete sport en selecteer minimaal 3 bets in jouw betticket (met minimale odds van 1.60 per selectie) en profiteer van de Opti Odds. De odds van elke selectie worden automatisch hoger. En hoe meer bets je aan jouw betticket toevoegt, hoe hoger de totale odds worden (maximaal 8 bets per ticket).
Kortom, met Opti Odds zullen jouw totale odds exploderen!

Goed om te weten: Opti Odds is beschikbaar bij alle sporten, in zowel ons prematch- als het live betting aanbod.

Wat zijn de voorwaarden?


Boost jouw winst en verhoog jouw potentiële winst met Opti Odds

Ben jij op zoek naar een manier om je winst te verhogen en het meeste uit je weddenschappen te halen? Ontdek dan de opwindende wereld van Opti Odds bij Circus. Deze innovatieve functie is ontworpen om jouw winstpotentieel te vergroten en jouw gokervaring naar een hoger niveau te tillen. Hieronder vind je alles dat je moet weten over Opti Odds.

Wat zijn Opti Odds?

Opti Odds zijn verbeterde quoteringen die speciaal zijn aangepast om jouw potentiële winst te verhogen. Circus analyseert voortdurend de marktomstandigheden en past de quoteringen aan voor geselecteerde wedstrijden en evenementen. Daardoor krijg je als speler de kans om te profiteren van nog aantrekkelijke winsten.

Hoe werken Opti Odds?

Het concept is eenvoudig; wanneer je een weddenschap plaatst op een geselecteerd evenement met Opti Odds, ontvang je een verhoogde quotering in vergelijking met de standaard quoteringen. Deze verhoogde quotering vertaalt zich rechtstreeks naar een hogere potentiële winst voor jou als speler.

Voordelen van Opti Odds

Verhoogd winstpotentieel: geniet van hogere winst uitbetalingen door te profiteren van de verbeterde quoteringen.

Meer waarde voor jouw weddenschappen: Opti Odds geven je de kans om meer waarde te halen uit je voorspellingen, waardoor elke weddenschap nog opwindender wordt.

Variatie in geselecteerde evenementen: Circus selecteert regelmatig verschillende sportevenementen waarop Opti Odds van toepassing zijn, waardoor je keuzemogelijkheden hebt.

Hoe profiteer je van Opti Odds?

Log in op je Circus-account.

Ga naar het gedeelte "Opti Odds" op de website.

Bekijk de lijst van geselecteerde evenementen met verbeterde quoteringen.

Plaats je weddenschap op het gewenste evenement om te profiteren van de verhoogde quoteringen.

De Opti Odds bij Circus bieden jou als speler een fantastische kans om je winst te vergroten en meer plezier te beleven aan je weddenschappen. Houd de geselecteerde evenementen in de gaten en ontdek hoe deze innovatieve functie jouw gokervaring naar nieuwe hoogten kan brengen.

Meer promoties
Bij circus.nl heb je nóg meer keuze:

Match of the Week: Elke week kun je een free bet van € 10,- verdienen bij een topwedstrijd uit de Eredivisie of andere grote Europese clubcompetitie.

Hot Odds: wij zoeken de meest interessante weddenschappen voor je uit en geven jou de beste mogelijke odds.

BetXtra: Verhoog jouw potentiële cash winst en profiteer maximaal!

Sportsbetting toernooien: waarin je jouw vaardigheden kunt testen en het opneemt tegen andere spelers en geweldige prijzen te winnen.

Wedden op Nederlands voetbal voegt een extra laag spanning en opwinding toe aan de wedstrijden.

Wil je meer informatie over alle online sportweddenschappen? Bekijk hieronder onze wed mogelijkheden in een kort overzicht:

Sport welkomstbonussen

Sportsbets

Wedden op wielrennen

Wedden op sporttoernooien

Wedden op tennis

Wedden op Ajax

Wedden op Feyenoord

Wedden op Formule 1

Wedden op Champions League voetbal

Wedden op wimbledon

Sport last minute bets

100% Legale sportweddenschappen website

Circus is een 100% legale en verantwoorde aanbieder van online casinospellen en sportsbetting met een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

Bij Circus vinden wij dat ‘spelen plezierig moet blijven’ en dat betekent dat wij streven naar bewustwording bij onze spelers - tijdens het gehele traject - over verantwoord Spelen.

Verantwoord Spelen betekent dat wedden en gokken een vrijetijdsbesteding voor je is en dat jij er altijd alle controle over hebt. Je vermijdt daarom elk negatief gevolg dat betten en spelen op jouw dagelijkse leven kan hebben. Denk bijvoorbeeld aan financiële moeilijkheden, sociale isolatie en andere psychologische effecten.