Circus informeert je over jouw spelactiviteit

Circus is een 100% legale en verantwoorde aanbieder van online casinospellen en sportsbetting, met een vergunning van de Kansspelautoriteit voor het aanbieden van online kansspelen in Nederland.

Om te voorkomen dat je mogelijk problematisch gokgedrag ontwikkelt en daar de nadelige gevolgen van ervaart in je dagelijkse leven, biedt Circus je verschillende hulpmechanismen aan:

Daarnaast informeert Circus je aan de hand van pop-up boodschappen wanneer de spelactiviteit is toegenomen. We geven je spelactiviteit aan via de volgende spelerniveaus:

Niveau 0

We wijzen je in onze pop-up boodschap op de risico’s van het spel en verwijzen je naar onze hulpmechanismen voor verantwoord spelen. Om verder te spelen, is er geen verdere actie vereist.

Niveaus 1-2

Je spelactiviteit brengt risico’s met zich mee. We wijzen je in onze pop-up boodschap opnieuw op onze hulpmiddelen voor verantwoord spelen. Om verder te kunnen spelen, dien je in de pop-up op ‘Ok’ te drukken.

Niveau 3

Je spelactiviteit brengt risico’s met zich mee. Om te voorkomen dat je een gokverslaving ontwikkelt, wijzen we je op de risico’s van kansspellen, de mogelijkheid om je van onze website te kunnen uitsluiten en op de handige hulpinstanties. Om verder te spelen, dien je aan te geven dat je het bericht gelezen hebt en er akkoord mee gaat.

Niveau 4

Je spelactiviteit is risicovol. Om te voorkomen dat je een gokverslaving ontwikkelt en in financiële problemen geraakt, wijzen we je op de risico’s van kansspellen, op de mogelijkheid om je van onze website te kunnen uitsluiten en op de handige hulpinstanties. Om verder te spelen, moet je aangeven dat je het bericht gelezen hebt en er akkoord mee gaat. Ook volgt Circus jouw spelactiviteit en kan het zijn dat er persoonlijk contact met je wordt opgenomen.

Niveau 5

Je spelactiviteit is zeer risicovol. Om te voorkomen dat je een gokverslaving ontwikkelt en in financiële problemen geraakt, wijzen we je op de risico’s van kansspellen, de uitsluitmogelijkheid en we verwijzen je naar hulpinstanties. Om verder te spelen, moet je aangeven dat je het bericht in de pop-up gelezen hebt en er akkoord mee gaat. Ook nemen we contact met je op en wordt er een analyse van jouw spelgedrag en een gespreksverslag opgemaakt.

Zo blijf jij op de hoogte van je spelersprofiel en kan je actie ondernemen wanneer jij dat nodig vindt.

Heb je nog verdere vragen na het lezen van de bovengenoemde pagina's, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Je e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn gewijzigd. Ga er akkord mee om verder te spelen en wedden.