Hulpmiddelen voor verantwoord spelen

Circus moedigt je aan om verantwoord om te gaan met de spellen en sportsbets die op Circus.nl worden aangeboden. We bieden je daarom een aantal hulpmiddelen aan, waarmee je ervoor kan zorgen dat spelen altijd plezierig blijft.

Controleer je uitgaven

Je kan in de instellingen van jouw account een limiet instellen op de stortingen die je per dag, week of maand doet. Zo kan je niet meer storten dan het bedrag dat je voor die periode hebt ingesteld.

Wil je het limietbedrag veranderen? Dat kan! Het limietbedrag kan je op elk gewenst moment verlagen en de wijziging wordt rechtstreeks doorgevoerd. Wil je jouw limiet bedrag verhogen? Let dan wel op dat als je het limietbedrag wilt verhogen, je 7 dagen moet wachten voordat deze wijziging is doorgevoerd (dit is de zogenaamde ‘cool off’-periode). Let er ook op dat je slechts één verzoek tot verhoging per keer kan indienen.

> Beheer je limieten

Beperk het tegoed op jouw account

Ben je bang dat je het tegoed op jouw account er doorheen speelt? Stel dan een automatische overschrijving in. Zo bepaal je hoeveel tegoed je maximaal op jouw account wilt hebben. Overschrijdt je dat bedrag? Dan wordt er automatisch een overschrijving gemaakt. Wil je later toch meer tegoed op jouw account beschikbaar houden? Dan kan je het bedrag op elk gewenst moment aanpassen. Houdt er rekening mee dat indien je ervoor kiest het bedrag te verhogen, dat deze wijzing 7 dagen in beslag neemt. Verlaag je het bedrag? Dan gaat deze wijziging rechtstreeks in.

> Beheer je instellingen

Las een pauze in

Je kan jezelf ook tijdelijk de toegang tot onze spellen blokkeren. Dat kan je rechtstreeks via onze website doen voor een periode van 1 dag tot 6 maanden. Tijdens deze periode kan je geen storting uitvoeren en niet meer spelen op onze site. Je kan nog wel een opnameaanvraag indienen. Na deze periode heb je automatisch opnieuw toegang tot jouw account.

> Beheer je instellingen

Stel een sessielimiet in

Wil jij de tijd die jij besteedt op onze website beperken? Stel dan een sessielimiet per dag, week of maand in. Je tijd wordt berekend vanaf het moment dat je inlogt tot het moment dat je uitlogt. Heb je later spijt van de sessielimiet die je jezelf hebt opgelegd? Geen probleem. Je kunt jouw limiet op elk gewenst moment wijzigen. Houd er wel rekening mee dat indien je jouw sessielimiet verhoogd, het dan 7 dagen duurt voordat de wijziging wordt doorgevoerd. Verlaag je jouw limiet? Dan is verlaging rechtstreeks van toepassing.

> Stel een sessielimiet in

Sluit jezelf uit voor bepaalde spel- en sportcategorieën

Heb je de behoefte aan een pauze, maar alleen van bepaalde spelcategorieën? Dat kan door jezelf uit te sluiten van bepaalde categorieën. Bepaal zelf hoelang je je wilt uitsluiten aan de hand van de kalender. Houd er rekening mee dat, indien je ervoor kiest jezelf uit te sluiten voor een bepaalde categorie, je niet langer geniet van onze voordelen. Je verdient geen Coins of punten meer, hebt geen toegang meer tot de prijzenraden, ontvangt geen Gift Boxes meer en kan geen cadeaus meer kopen in Circus Club. Je profiteert niet langer van de vriendschapsbonussen en al je huidige vriendschappen worden geannuleerd. Ten slotte worden al jouw huidige bonussen geannuleerd en kan je niet langer profiteren van stortingsaanbiedingen of codes.

> Sluit jezelf uit

Je e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn gewijzigd. Ga er akkord mee om verder te spelen en wedden.