Wat is risicovolle spel- of betactiviteit?

Om problematisch spel- of betgedrag te vermijden, is het belangrijk om signalen te erkennen die mogelijk aangeven dat je de controle verliest. Bekijk de lijst hieronder om te ontdekken of je allicht een risicovolle spel- of betactiviteit hebt

 • Je voelt een drang om te spelen.
 • Je voelt je rusteloos, geïrriteerd of down wanneer je niet kunt spelen of betten.
 • Je moet steeds langer spelen of betten om de sensatie te beleven die je eerder had.
 • Onze casinospellen en sportsbets maken een steeds groter deel uit van je dagelijks leven en je kunt geen dag voorbij zien gaan zonder te spelen of betten.
 • Je leeft in een bubbel en houdt geen rekening meer met je familiale of directe omgeving.
 • Je denkt meer dan de helft van de dag aan betten of spelen.
 • Je liegt erover tegen je familie en vrienden.
 • Je spel- of betactiviteit zorgt ervoor dat je in de financiële problemen raakt.

Tips voor een veilige en plezierige spel- en betactiviteit

Bij Circus.nl draait het allemaal om plezier. We hebben daarom een aantal nuttige tips voor je verzameld om ervoor te zorgen dat je spel- en betactiviteit plezierig blijven:

 1. Beschouw spelen en betten altijd als een plezierige vrijetijdsbesteding. Het kan deel uitmaken van je dagelijkse leven, maar zorg ervoor dat het niet een te groot deel wordt. Let erop dat kansspellen geen oplossing bieden voor financiële problemen. Wij hebben immers geen invloed op de uitkomst van je spelsessie.
 2. Stel een budget voor jezelf in door in het achterhoofd te houden welk bedrag je kunt uitgeven zonder in financiële moeilijkheden te komen en houd jezelf aan dit budget. Je kunt je budget bepalen in de instellingen van je account.
 3. Probeer je verlies niet terug te winnen door meer te spelen of betten. Houd er rekening mee dat als je gebruik maakt van ons platform, je ook kunt verliezen. Natuurlijk vind niemand het leuk om te verliezen, maar als je je verlies probeert terug te winnen door meer te spelen of te betten, verlies je misschien wel meer dan dat je kunt uitgeven.
 4. Win je? Laat je winst meteen uitbetalen. Als je wint, kun je in de verleiding raken om nog meer te spelen en meer te winnen. We adviseren je echter om je winst meteen uit te laten betalen. Maak het jezelf gemakkelijk en stel een automatische overschrijvingslimiet in voor het maximale geldbedrag dat je op je account wilt hebben om te gebruiken voor je spellen en bets. Je kunt dat doen in de instellingen van je account.

Heb je verdere vragen over het behouden van een veilige en plezierige spel- en betactiviteit? Wij staan altijd voor je klaar. Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen.