Wat betekent jouw status in de Club?

Als je op Circus.nl speelt of bet, ontvang je punten die jouw status in de Club bepalen. Hoe hoger jouw status, hoe hoger de waarde van de beloningen waar jij kans op maakt.

Welke status kan je hebben in de Club?

In de Club kan je 11 verschillende statusniveaus bereiken. De volgende tabel geeft ze alle 11 weer, alsook het aantal punten dat je nodig hebt om naar een bepaalde status op te klimmen.

Status

Aantal punten

Blue

0

Copper

500

Bronze

1.000

Silver

2.000

Gold

4.000

Platinum

10.000

DIAMOND (VIP)

50.000

DIAMOND* (VIP)

100.000

DIAMOND** (VIP)

200.000

DIAMOND*** (VIP)

500.000

DIAMOND**** (VIP)

1.000.000

Wat ontvang je als je een nieuwe status bereikt?

Als je een nieuwe status bereikt, ontvang je een sleutel. Met deze sleutel krijg je toegang tot een prizewheel waarmee je vele toffe cadeaus kan bemachtigen.

Houd er rekening mee dat de beloningen die het prizewheel toont indicatief zijn. Je ontvangt tickets die overeenkomen met de waarde van de beloning die het prizewheel aangeeft.

Wat zijn de voordelen van elke status?

Elke status heeft zijn voordelen.

Allereerst ontvang je, wanneer je voor het eerst een nieuwe status bereikt, een sleutel. Met deze sleutel krijg je toegang tot een prizewheel. Hoe hoger jouw status, hoe mooier de beloningen waar je kans op maakt.

Als lid van de Club profiteer je daarnaast ook van de giftbox die je aan het begin van elke maand kunt openen. Ook voor de giftbox geldt: hoe hoger jouw status, hoe mooier de beloningen waar je kans op maakt.

Let op! Ben je naar een lagere status afgezakt doordat je minder hebt gespeeld of hebt gewed? En heb je vervolgens opnieuw je eerdere, hogere status bereikt? Dan heb je geen recht op een sleutel om aan het prizewheel te draaien, omdat het niet de eerste keer is dat je de status bereikt.

Kan je jouw status resetten?

Wil je het plezier van het spel en het opklimmen van de ene na de andere status weer van begin af aan ervaren? Dan kan je ervoor kiezen om jouw status te resetten wanneer je een status Gold of hoger hebt.

Houd er rekening mee dat je, voordat je jouw status reset, aan alle prizewheels draait die je nog beschikbaar hebt. Zo loop je geen enkele prijs mis.

Let er ook op dat wanneer je er voor kiest om jouw status te resetten, jouw beloningen ook weer van lagere waarde zullen zijn.

Heb je meer hulp nodig?