Wat zijn prizewheels?

Elke keer dat je een nieuwe status in de Club bereikt, win je een sleutel die je kan gebruiken om een prizewheel te ontgrendelen en prijzen te winnen. Leer alles wat je dient te weten over de prizewheels, hoe ze werken en wat je ermee kan winnen.

Wat zijn prizewheels en hoe werken ze?

Prizewheels belonen je voor het bereiken van een nieuwe status. Wanneer je voor de eerste keer een nieuwe status in de Club bereikt, win je een sleutel waarmee je een prizewheel kan ontgrendelen. Draai aan het wheel en wanneer het stopt, wordt je prijs onthuld.

Kan je twee keer aan een prizewheel draaien?

Dat is niet mogelijk, tenzij je jouw status reset. Deze optie is alleen beschikbaar vanaf de status Gold, wanneer je ervoor kan kiezen om jouw status terug te zetten naar Blue en weer op te klimmen. Wanneer je jouw status reset, begin je het Circus Club-avontuur opnieuw met 0 punten. Dat betekent dat je opnieuw kan opklimmen en dus nieuwe sleutels en nieuwe prijzen kan krijgen.

Leveren de prizewheels steeds dezelfde prijzen op?

Nee. Elk wheel heeft verschillende prijzen. Hoe hoger jouw status, hoe waardevoller de prijs. De prijzen op het prizewheel zijn alleen potentiële geschenken, wat betekent dat je de tickets die je wint kan inruilen voor de prijs naar keuze!

Heb je meer hulp nodig?