Wat is een giftbox en hoe werkt het?

Tussen de 1e en de 7e van elke maand word je beloond met een gratis giftbox. Maar wat is dat nu precies? Hoe werkt het? Wat kan je winnen? Leer alles wat je moet weten over de giftbox.

Wat is een giftbox en hoe werkt het?

Als Circus-lid geniet je van heel wat extraatjes en kan je fantastische prijzen winnen. De giftbox is een van je vele voordelen. Van de 1e tot de 7e van elke maand heb je toegang tot een gratis giftbox, die een geheime prijs bevat.

Log in op je Circus-account, ga naar de Club en klik op het giftbox-icoontje dat beschikbaar is van de 1e tot de 7e van elke maand. Je wordt doorgestuurd naar een minispel met 3 dozen. Elke doos bevat een geheime prijs. Kies er eentje uit, open het en ontdek je beloning.  Het beste is dat je nooit een slechte beslissing kan maken, want elke doos bevat een prijs!

Krijg je steeds dezelfde prijzen?

Nee. Elk van de 3 dozen bevat een andere prijs. Maak de beste keuze om de beste beloning te krijgen: het lot ligt in jouw handen! Onthoud dat elke giftbox een prijs bevat, dus je zal nooit verliezen.

De waarde van de verborgen prijzen in de giftbox hangt af van jouw status. Hoe hoger jouw status, hoe beter de prijs!

Je bent jouw giftbox vergeten te openen. Kan je hem nog steeds openen?

Jammer genoeg niet. Jouw giftbox is alleen beschikbaar van de 1e tot de 7e van elke maand.

We weten dat het soms een beetje druk is en dat we soms meer aan ons hoofd hebben. Daarom sturen we je aan het begin van elke maand een herinnering in jouw inbox om je te laten weten dat jouw giftbox klaar staat. Zorg ervoor dat je alle communicatie toestaat in jouw accountinstellingen. Op die manier zal je nooit iets missen!

Heb je meer hulp nodig?