Wat is een giftbox en hoe werkt het?

Tussen de 1e en de 7e van elke maand word je beloond met een gratis giftbox. Maar wat is dat nu precies? Hoe werkt het? Wat kan je winnen? Leer alles wat je moet weten over de giftbox.

Wat is een giftbox en hoe werkt het?

Als Circus-lid geniet je van heel wat extraatjes en kan je fantastische prijzen winnen. De giftbox is een van je vele voordelen. Van de 1e tot de 7e van elke maand heb je toegang tot een gratis giftbox, die een geheime prijs bevat.

Log in op je Circus-account, ga naar de Club en klik op het giftbox-icoontje dat beschikbaar is van de 1e tot de 7e van elke maand. Je wordt doorgestuurd naar een minispel met 3 dozen. Elke doos bevat een geheime prijs. Kies er eentje uit, open het en ontdek je beloning.  Het beste is dat je nooit een slechte beslissing kan maken, want elke doos bevat een prijs!

Krijg je steeds dezelfde prijzen?

Nee. Elk van de 3 dozen bevat een andere prijs. Maak de beste keuze om de beste beloning te krijgen: het lot ligt in jouw handen! Onthoud dat elke giftbox een prijs bevat, dus je zal nooit verliezen.

De waarde van de verborgen prijzen in de giftbox hangt af van jouw status. Hoe hoger jouw status, hoe beter de prijs!

Je bent jouw giftbox vergeten te openen. Kan je hem nog steeds openen?

Jammer genoeg niet. Jouw giftbox is alleen beschikbaar van de 1e tot de 7e van elke maand.

We weten dat het soms een beetje druk is en dat we soms meer aan ons hoofd hebben. Daarom sturen we je aan het begin van elke maand een herinnering in jouw inbox om je te laten weten dat jouw giftbox klaar staat. Zorg ervoor dat je alle communicatie toestaat in jouw accountinstellingen. Op die manier zal je nooit iets missen!

Heb je meer hulp nodig?

Bepaal je winstkansen
Beschikbaar: 0
NaN
kans
coins op het spel
0 coin
Max. inzet:  0
Zet je maximumaantal coins in (null)
Kies het bedrag van je donatie
€0
Donation
Aantal coins:
  • 25
  • 50
  • 100
  • 500
  • 1000
  • 5000
Min.: 0 - Max. beschikbaar: 0
Je e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Wij hebben onze algemene gebruiksvoorwaarden geüpdatet

Bij Circus zijn wij constant bezig met het verbeteren van onze website en werken wij aan een zo plezierig mogelijk spelplatform voor jou als speler. Hiervoor hebben wij onlangs onze algemene gebruiksvoorwaarden geüpdatet. Neem ze door zodat je weer volledig op de hoogte bent om verder te spelen en te betten.